Under 14

Pee Wee er for alle mellem 10 og 14 år
Pee Wee er for alle der har lyst til at dyrke en sport med gang i. Det er en fysisk sport, hvor man får brændt en masse energi af. For at syntes at football er en sjov sport, skal man kunne tåle lidt knubs.

Pee Wee hos Guardians handler om at havde det sjovt med football og holdkammeraterne. Hvilket vi ligger stor vægt på til træning. Herudover har vi også fokus på at alle skal udvikle sig som spillere. Vi bruger derfor også en del tid på at lære alle grundtekniker indenfor football. Herunder er der stor fokus på sikkerheden, da forkert teknik oftest er skyld i skader.

Hvis man har lyst til at prøve amerikansk fodbold. Så er alle velkomne til at komme til prøve træning.

Din første træning

Til din første træning vil du møde nogle flinke og engageret træner og ikke mindst nogle rare holdkammerater. Du vil også møde en hel masse udtryk og ting der kan være lidt svært at forstå i starten. Men man lære det ret hurtigt og inden man ser sig om, ved man hvorfor bolden er oval og hvem ham quarterbacken er.

Det skal du selv have med

Til din første træning skal du selv have løbesko eller fodboldstøvler, samt bukser/shorts og T-shirt der gerne må blive beskidt med. Vi har hjelme og skuldrebeskyttere man kan låne.

Her skal du møde op

Fra oktober til april træner vi i Bakkeskolenshal hver fredag fra kl. 17.15-19.30
Fra april til oktober træner vi hver tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 – 18.30, bag Bakkeskolen Seestvej 6-8, 6000 Kolding. Klik her for at se et kort
I starten er det en god ide at komme i god tid, da det tager lidt tid at finde det rette udstyr.
OBS – vi holder sommerferie hele juli.

Kampe

Vi deltager ikke i en normal turnering, men derimod i en række stævner. I alt mellem 4 og 6 stævner hvert år, fordelt over hele året.

Hvis du har spørgsmål til Pee Wee så kontakt:

Christian Pedersen
Mail: christian@koldingguardians.dk
Tlf.: 29665965