Velkommen

Kolding Guardians formål er at dyrke amerikansk fodbold og, med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til denne idræt. Endvidere at udvikle medlemmernes lyst til at engagere sig og tage medansvar i foreningen.

Selvom vi har et langsigtet mål om igen at kunne tilbyde U16 og U19 bold, er vi for nuværende en seniorklub, hvor man skal være født 18 år, for at kunne komme på holdet.

Vi er en breddeklub, men har en lang tradition for veltilrettelagte træningstimer, hvor man lærer alle spillets facetter at kende og udvikler sig som spiller. Da vi er en mindre klub, vil man typisk blive oplært i positioner både på angrebs- og forsvarssiden, så vi altid har folk at skifte ind.

Fokus er på at have det sjovt og spille seværdigt football. Hvis du har lyst til at være med så kig videre her på hjemmesiden under Ny Spiller og Kontakt Os.

Til 2019-sæsonen har Kolding Guardians lavet hold samarbejde med Middelfart Stingers og vi stiller op med et fælles hold i Danmarksserien (9 mands).